Rondleidingen en arrangementen

Rondleidingen

Museum Weesp bevindt zich in het prachtige monumentale stadhuis van Weesp, waar veel te zien en veel over te vertellen is.

We ontvangen (op afspraak) graag groepen, die we op verzoek ook een rondleiding kunnen bieden. Desgewenst wordt de rondleiding op maat gemaakt; bescheiden catering (koffie/thee/lekkernij) is eveneens mogelijk. Een gids geeft een rondleiding, maar kan desgewenst ook op basis van vraag en antwoord in gesprek gaan met de groep. En groep bestaat uit maximaal vijftien personen; bij een groter gezelschap worden er meerdere groepen gevormd met ieder een eigen gids. Een rondleiding duurt ongeveer een uur.

De rondleidingen worden vastgelegd op basis van beschikbaarheid van rondleider(s) en Raadzaal/Burgerzaal (in verband met vergaderingen en huwelijken).

Rondleiding aanvragen

De aanvraag dient minimaal één maand voorafgaand aan de gewenste datum bij ons binnen te zijn. Stuur hiervoor een e-mail naar MuseumWeesp@weesp.nl .Tijdens de openingstijden van het museum kunt u ook bellen voor meer informatie of op maat gemaakte rondleidingen, telefoonnummer (0294) 491 245.

Kosten: De kosten bedragen per groep vanaf € 50,00 plus € 4,50 per persoon (Museumkaart geldig).

Activiteiten van deze maand

Alle activiteiten starten om 14:00. Voor sommige activiteiten vragen wij een kleine toeslag van €2,00.

Expositie ’Uit de schaduw’ verlengd t/m 1 oktober!

Zaterdag 9  en zondag 10 september Open monumentendag Thema: boeren, burgers en buitenlui  Tussen 10.00 en 17.00 uur gratis toegang tot het stadhuis en 50% korting op toegang tot het museum

Zaterdag 9 september 14:00 uur Theatermaker Wijnand Stomp vertelt kleurrijke verhalen in de raadzaal Geen toeslag

Zondag 10 september 14:00 uur Muziekensemble Nova Forte speelt voor u in de burgerzaal Geen toeslag

Zaterdag 16 september 14.00 uur Porselein schilderen: Demonstratie én zelf aan de slag gaan. Toeslag €2